FC Brasov

Alin Stoica negociaza cu FC Brasov

Antrenorul lui FC Brasov, Razvan Lucescu, a anuntat ca i-a propus mijlocasului Alin Stoica o intelegere valabila pana la vara, insa fara salariu, urmand sa castige bani doar din prime, transmite corespondentul NewsIn.
"Este un jucator pe care-l doresc si caruia vrem sa-i intindem o mina. El este un fotbalist cu reale calitati si care poate juca si mijlocas, si in spatele virfurilor, vrem sa-l readucem la forma de top. Am discutat cu el si vrem sa ne intelegem pe 6 luni, timp in care va fi fara contract, numai cu prime, cu o optiune apoi de prelungire pentru inca un an", a afirmat tehnicianul Brasovului.

Presedintele Dinu Gheorghe a afirmat ca negocierile cu fostul fotbalist al lui Anderlecht sunt avansate: "Este adevarat ca negociem cu Alin Stoica pentru a juca la FC Brasov. Negocierile sunt avansate, sa vedem daca se vor concretiza. Nu pot sa spun daca Alin va fi ultimul nostru transfer, vom vedea ce va fi".

Mijlocasul Alin Stoica a efectuat, duminica, primul antrenament sub comanda lui Razvan Lucescu, iar daca va semna un contract cu FC Brasov, va face deplasarea alaturi de lotul brasovean in cantonamentul din Antalya.

Stoica (29 de ani) este liber de contract dupa ce ultima oara a jucat in Belgia, la Mouscroun. In cariera sa, el a mai trecut pe la Steaua, Anderlecht, FC Bruges, Siena, FC National, FC Timisoara si Gent.

NewsIn


Alin Stoica negociaza cu FC Brasov