FC Botosani

Valeriu Iftime: "I-au dat afara pe jucatori ca pe niste borfasi"

Sursă foto: https://www.instagram.com/fcbotosani/

Patronul echipei FC Botosani acuza ca jucatorii sai au avut parte de un tratament nepotrivit la hotelul unde erau cazati in Craiova.

Intreaga delegatie a celor de la FC Botosani a fost scoasa afara din hotel in plina noapte, dupa ce medicul echipei a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

"I-au dat afara ca pe niste borfasi aseara la zece si jumatate, si i-au trimis cu antemergator toata noaptea pana la Botosanii. In conditiile in care fotbalistii n-au avut niciun contact cu doctorul.

"N-a venit nimeni de la DSP sa-i vada. Sunt 38 de copii testati de patru ori in trei saptamani. I-am tinut intr-o bula, e incredibil ce se intampla", a declarat Iftime la Digi Sport.

Meciul Craiova - FC Botosani care urma sa se dispute vineri seara de la ora 20 a fost amanat, iar echipa din Moldova oprita de la programari pana la stabilirea asa numitei anchete epidemiologice.

Intre timp, medicul celor de la FC Botosani a declarat pentru Agerpres ca este sanatos si ca n-a intrat in contact cu jucatorii, calatorind separat spre Craiova.

Acesta are de asemenea probleme cu tensiunea si diabet.



Valeriu Iftime: "I-au dat afara pe jucatori ca pe niste borfasi"