FC Botosani

Optimism la Botosani in vederea returului cu Tskhinvali

Conducerea clubului FC Botosani nici nu concepe ca echipa moldoveana sa nu se califice in turul 2 preliminar al Europa League.

 

Aceasta in pofida rezultatului de egalitate (1-1) inregistrat, joi seara, pe teren propriu in mansa tur a dublei cu gruzinii de la Tskhinvali.

"In cupele europene golurile astea primite te apasa. Apoi am avut 10-15 minute in care am fost debusolati dupa care am avut o juatate de ora foarte buna. Am pus presiune pe adversar dar din pacate nu am reusit sa marcam", a declarat antrenorul Leo Grozavu, noteaza site-ul oficial al clubului.

"Eu sunt multumit de cum au interpretat jucatorii partitura. Am avut foarte multi jucatori noi, nu am reusit sa lucram foarte mult la relatiile de joc. Ii felicit pentru atitudinea de care au dat dovada. Rezultatul ma nemultumeste dar asta e fotbalul. Prima repriza s-a terminat la egalitate, a doua repriza se va juca in Georgia. Sunt convins ca ne putem califica in Georgia", a mai spus Grozavu.

Optimism este si presedintele Sfaiter

"Speram intr-o victorie dar s-a vazut lipsa de experienta, tracul. La 1-0 am intrat foarte relaxati si ne-a costat. Am controlat jocul. Stiam ca intalnim o echipa foarte agresiva. Ne doream sa transam din primul joc dar acest tur se joaca 180 de minute. S-a vazut ca avem potential dar nu avem jocuri in picioare", a declarat Cornel Sfaiter, presedintele clubului FC Botosani.

Acesta a mai spus ca are incredere in solutiile gandite de antrenorul Leo Grozavu pentru un meci mare in Georgia.

"Trebuie sa credem in calificare si ma astept la un stadion plin cu Legia", a mai spus Sfaiter.

In cazul in care trece de Tskhivali, pentru FC Botosani urmeaza o dubla de foc cu Legia Varsovia.

sursa foto: fcbotosani.roOptimism la Botosani in vederea returului cu Tskhinvali