FC Botosani

Oferta din Germania pentru unul dintre cei mai promitatori fundasi din Liga 1

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botosani, a dezvaluit ca are in acest moment o oferta importanta de la un club din Germania pentru unul dintre jucatorii sai.

Este vorba de fundasul central Andrei Chindris, jucatorul promovat printre titulari la inceputul acestui sezon dupa plecarea lui Burca la CFR Cluj.

Pe Chindris a pus ochii si Gigi Becali pentru un transfer la FCSB, insa Iftime spune ca suma propusa de finantatorul ros-albastrilor este una care nu implica vreo discutie.

”Chindris este un fotbalist care la ora actuala are o oferta din Germania. Un impresar va veni sa-l urmareasca chiar la urmatorul nostru meci de acasa. Eu cred ca pot lua 2 milioane de euro pe el. El nu este de vanzare pana la vara”, a spus Iftime la Pro x.

”Domnul Becali se gandeste daca imi da un milion. Oferta lui e de 800.000 de euro. Pana in vara Chindris trebuie sa demonstreze ca e cel mai bun copil din Liga 1 sau unul dintre cei mai buni fundasi centrali din Liga 1”, a mai declarat patronul echipei FC Botosani.

Iftime a mai spus ca este deschis la discutii cu orice club cu bani din Liga 1, FCSB si CFR Cluj fiind printre echipele nominalizate ca fiind intr-o ”relatie de business” cu FC Botosani.



Oferta din Germania pentru unul dintre cei mai promitatori fundasi din Liga 1