FC Botosani

Marius Croitoru prezentat la FC Botosani

Sursă foto: http://www.fcbotosani.ro

Fostul mijlocas Marius Croitoru a fost prezentat, miercuri, in noua calitate de antrenor principal la FC Botosani.

"Pentru mine este o onoare să antrenez FC Botoșani. Toate discuțiile din momentul în care am plecat de aici, au fost să mă reîntorc. Nea Valeriu știa exact ceea ce vreau eu să fac în viață și mi-a oferit această oportunitate. Nu am nici cea mai mică teamă, știu ce pot să fac împreună cu băieții. Rămâne să demonstrăm. Nu va fi ușor dar nu am nici cea mai mică teamă. A fost o perioadă bună de pregătire, au fost rezultate care m-au mulțumit la câteva meciuri. Am căutat să dau minute tuturor jucătorilor din lot. Am avut un lot foarte numeros, am avut 10-11 jucători U21 pe care a trebuit să-i rulez ca să văd pe cine mă pot baza. Mi-am schițat un prim 11. Au plecat foarte mulți jucători dar încerc să merg pe scheletul vechi de jucători, pe nucleul de bază. Avem câteva posturi pe care nu am reușit să le acoperim în totalitate", a declarat Croitoru, anunta clubul din Botosani intr-un comunicat.

Din conducerea tehnică a lui Marius Croitoru vor face parte secunzii Adrian Iordache și Alin Bejan, antrenorul cu portarii, Alin Bordeianu, preparatorul fizic Ovidiu Chiribici și directorul tehnic Mihai Ciobanu.

In alta ordine de idei, FC Botoșani și-a prezentat miercuri dimineață achizițiile făcute în această vară. Rând pe rând președintele echipei, Cătălin Anton le-a făcut o scurtă prezentare jucătirilor înregimentați în această vară de gruparea roș-alb-albastră:
Cu toții noi jucători ai FC Botoșani s-au declarat fericiți pentru alegerea făcută și au promis că vor da totul pentru culorile echipei și pentru a pune umărul la atingerea obiectivelor.

Hidajet Hankici – portar – 25 de ani – FC Wacker Innsbruck
Denis Hăruț – fundaș dreapta – 20 de ani – Poli Timișoara
Alexandru Țigănașu – fundaș stânga – 29 de ani – Petrolul Ploiești
Leonel Pierce – mijlocaș defensiv – 26 de ani – CD Santamarina de Tandil
Mario Ebenhofer – mijlocaș stânga – Blau Weiss Linz – 27 de ani
Alexandru Câmpanu – CSM Alexandria – 19 ani – extremă
Stefan Aškovski – PFK Slavia Sofia – mijlocaș stânga – 27 de ani
Bogdan Melinte – FC Botoșani 2 – extremă – 21 de ani
Eduard Florescu – FC Argeș – mijlocaș ofensiv – 22 de ani
Reagy Ofosu – Haladas – atacant – 28 de ani.



Marius Croitoru prezentat la FC Botosani