FC Botosani

Marius Croitoru ii raspunde lui Dan Petrescu: ”Are dreptate. Suntem buni!”

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcbotosani/

FC Botosani este surpriza placuta de pana acum in Liga 1, dupa ce a incheiat pe podium sezonul regular si a obtinut primul punct in istoria confruntarilor cu FCSB de pe teren propriu.

Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, spune ca intreaga performanta trebuie pusa in seama jucatorilor si ca Dan Petrescu a avut dreptate pana la un punct cu declaratiile facute in directia Botosaniului.

"Nu stiu daca am iesit bine (n.r. - meciul cu FCSB), pentru ca ne doream victoria. Finale pentru noi au fost inainte de playoff. Acum jucam fotbal de placere si in functie de rezultate sa ajungem pe o pozitie pe care clubul nu s-a mai intalnit cu ea pana acum.

"Mai avem inca noua meciuri in care vreau sa jucam frumos, sa producem fotbal si in urma acestui joc propus de noi sa obtinem si rezultatele dorite. Daca ne uitam la lotul Astrei, e o candidata la titlu. Pentru noi toate sunt contracandidate", a spus Marius Croitoru intr-o conferinta.

"In mare are dreptate. Avem lot, avem valoare, dar nu pot fi de acord ca avem arbitraje. Are dreptate Dan Petrescu. Suntem buni, avem valoare, bani avem cat sa supravietuim. Cat despre arbitraje, cu tot respectul, sa vorbeasca despre echipa dumnealui", a comentat Croitoru.

"Chiar daca lumea nu crede, eu nu ma pot gandi la campionat. Daca am termina in preajma locului trei, ar fi o performanta incredibila. Nu avem experienta pentru a ne bate la campionat. Ne trebuie mult mai mult pentru titlu", a mai spus Croitoru.

Botosani joaca in etapa a 2-a din playoff la Giurgiu cu Astra.



Marius Croitoru ii raspunde lui Dan Petrescu: ”Are dreptate. Suntem buni!”