FC Botosani

Leo Grozavu: "Sa nu uitam cine suntem"

FC Botosani a revenit in doua randuri pentru a salva o remiza, luni seara, pe teren propriu cu Viitorul, iar antrenorul Leo Grozavu subliniaza limitele echipei sale.

"Suntem naivi in anumite momente si primim usor goluri. Nu s-a simtit oboseala, ducem un ritm bun chiar daca jucam din trei in trei zile. Nu am avut foarte multe ocazii si nu am fost nici inspirati in fata portii", a spus Grozavu dupa meci.

"Lumea are multe asteptari de la noi, dar sa nu uitam cine suntem. I-am felicitat pe baieti pentru joc si pentru ardoare, dar nu sunt multumit cu acest punct. Am jucat acasa si imi doream sa castigam", a concluzionat antrenorul botosenenilor.

Echipa din Botosani are joi seara examen in Europa League, primind pe teren propriu vizita polonezilor de la Legia Varsovia.

In tur a fost 1-0 pentru Legia si FC Botosani are o sansa la calificare daca va juca cel putin ca in returul cu Tskhinvali.

Meciul programat de la ora 20:00 se anunta cu casa inchisa si va fi live text aici pe onlinesport.roLeo Grozavu: "Sa nu uitam cine suntem"