FC Botosani

FC Botosani si-a prezentat achizitiile de iarna

Sursă foto: fcbotosani.ro

De departe cea mai spectaculoasa campanie de achizitii de pana acum in Liga 1 Betano a fost efectuata de FC Botosani.

Aspiratiile la un loc in playoff a obligat conducerea clubului din nordul Moldovei sa mute spectaculos pe piata transferurilor.

"Cea mai spectaculoasă campanie de achiziţii, este adevărat, toată lumea a remarcat lucrul acesta, ne-am mişcat chiar foarte repede, ca niciodată. Anul acesta, cred pentru prima dată, că după FCSB, care nu au probleme de lot, sau Viitorul, suntem singura echipă care vom începe stagiul de pregătire din Antalya cu jucătorii cu care vom aborda şi campionatul", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele de onoare al FC Botoşani, potrivit site-ului oficial al clubului.

"Zic eu că ne-am întărit pe toate compartimentele, chiar dacă am cedat doi jucători, pe golgheterul Buş şi pe Mihai Bordeianu. Suntem acoperiţi prin revenirea lui Golofca în compartimentul ofensiv, unde am suferit mult în cele 22 de etape, avem doi jucători cu experienţă care sperăm să se acomodeze cât mai repede în stagiul de pregătire”, a mai spus Şfaiţer.

Principalul meu gând este să prindem play-off-ul cu echipa şi apoi vom vedea. Şi Cupa României este un obiectiv important. Nu mi-am dorit FCSB pentru că nu pot juca împotriva lor. Am revenit la Botoşani, am zis să las numărul 9 pentru un atacant central şi am luat numărul lui Laurenţiu Buş care a plecat. Nu am venit din postura de titular, voi munci şi dacă merit să joc, voi juca”, a precizat Cătălin Golofca.



FC Botosani si-a prezentat achizitiile de iarna