FC Botosani

Fabbrini prezentat oficial la FC Botosani

Sursă foto: fcbotosani.ro

Italianul Diego Fabbrini a fost prezentat oficial, vineri, la FC Botosani.

"Sunt doar de o săptămână la Botoșani însă mă simt minunat și sunt încântat de colegii de echipă, de stafful tehnic. Îmi place aici și de săptămâna viitoare va fi mai bine pentru mine pentru că va veni și familia mea aici. Până acum totul e în regulă", a declarat Fabbrini.

"Nu știu încă prea multe de echipele din campionat însă cred că sâmbătă putem face un meci foarte bun. Nu va fi ușor pentru că în fotbal niciun meci nu este ușor, dar cred că vom câștiga. Sper să înscriu și să ajut echipa să câștige. A fost alegerea mea să vin în România și mă bucur de decizia pe care am luat-o. E un nou început în cariera mea. Îmi propun să câștigăm cât mai multe jocuri și să dau tot ce pot pentru a-mi ajuta echipa", a adaugat italianul.

Atacantul italian Diego Fabbrini și mijlocașul francez Lossemy Karaboue ar putea debuta sâmbătă în Liga 1, în partida pe care FC Botoșani o va juca în deplasare, împotriva formației Dunărea Călărași, anunta site-ul oficial al echipei din Botosani.Fabbrini prezentat oficial la FC Botosani