FC Botosani

Enache a plecat de la Botosani. Ciobotariu, prezentat oficial

Sursă foto: fcbotosani.ro

Costel Enache s-a despartit de FC Botosani si in locul sau a fost instalat fostul international Liviu Ciobotariu.

“De obicei când se schimbă antrenorul, echipa nu se află într-o situație bună și atunci se încearcă o altă variantă. Eu sunt convins că vin cu un moral pozitiv pentru echipă, pentru schimbare, să se facă un șoc și sunt convins că echipa se va trezi pentru că din punctual meu de vedere aici este un loc destul de echilibrat”, a spus Ciobotariu la instalare, anunta site-ul oficial al clubului din Botosani.

“Sincer am fost surprins de faptul că m-a contactat FC Botoșani. Acum două săptămâni am venit din Arabia Saudită și bineînțeles că am fost plăcut surprins de acest interes și vreau să mulțumesc conducerii pentru că mi-a acordat această încredere. Sunt bucuros că am revenit în fotbalul din România după o absență de trei ani și jumătate. Am venit foarte motivat și am acceptat imediat să preiau echipa. Sunt bucuros pentru că mă reîntorc în Liga I și sunt convins că împreună cu jucătorii, cu conducerea clubului vom face lucruri minunate. Cel mai important este să avem rezultate pozitive”, a mai declarat noul tehnicianul al Botosaniului.

Valeriu Iftime, finantatorul echipei din Botosani, spune ca s-a despartit in termeni amiabili de Costel Enache pe care il numeste “prieten”.

“Costel este un antrenor care a avut rezultate la noi, dar astazi am decis sa incheiem colaborarea. Costel nu pleca daca rezultatele erau asa cu vrea publicul. Fotbalul este pentru spectatori, iar daca ei sunt nemultumiti degeaba mai jucam”, a spus Iftime.

Enache lasa FC Botosani pe loc de baraj in Liga 1 Betano, dar totusi la patru puncte de zona playoff.



Enache a plecat de la Botosani. Ciobotariu, prezentat oficial