FC Botosani

Doar sase etape de suspendare pentru "criminalul" Ciprian Dinu

Ciprian Dinu, de la FC Botosani, a primit de la LPF o suspendare de doua sase etape in urma faultului criminal comis asupra lui  Dan Roman, de la Gaz Metan Medias.

Pentru sase luni de pauza cauzate lui Roman, Dinu va sta doar sase etape din care va putea scadea in cazul in care face contestatii.

Roman a suferit cea mai grava accidentare din acest sezon al Ligii 1 si una dintre cele mai dure din fotbalul romanesc. El a fost operat in decembrie, in Ungaria. Unul dintre ligamente a putut fi salvat, altul nu trebuind sa fie reconstruit.

Accidentarea avut loc in meciul jucat pe 19 decembrie de Medias cu Botosani. Aflat in duel pentru balon cu Ciprian Dinu, fundasul gazdelor, Roman a suferit, conform medicilor, o luxatie tibio-astragaliana dreapta cu observatie de fractura maleola peroniera dreapta. Practic, glezna rupta.

El va lispi de pe teren in jur de sase luni.

Pentru actiunea din minutul 39 Dinu primise initial doar cartonasul galben, insa ulterior centralul Adrian Comanescu a revenit dupa ce a observat gravitatea accidentarii si i-a acordat rosu direct jucatorului gazdelor.



Doar sase etape de suspendare pentru "criminalul" Ciprian Dinu