FC Botosani

De la Botosani pe urmele lui Adrian Ilie

Sursă foto: https://www.superdeporte.es

Fundasul Andrei Chindris, international roman de tineret, este dorit in Spania de CF Valencia.

O publicatie online spaniola i-a dedicat un amplu material lui Chindris, jucator despre care se spune ca are profilul Valenciei.

“Generatia 1999, fizic impunator, citeste bine jocul si e puternic in dueluri”, astfel este prezentat Chindris de supordeporte.es

Sursa mentionata mai precizeaza ca oficialii Valenciei au trimis deja o oferta la FC Botosani pe numele lui Chindris.

Recent, patronul Valeriu Iftime declarase ca jucatorul a inchis definitiv capitolul unei treceri la FCSB si ca este interesat doar de o mutare in strainatate.

“Chiar daca am o oferta buna de la FSCB, jucatorul nu este convins ca vrea sa mearga acolo. Mai are si alte oferte, dar el pana la vara nu vrea sa semneze cu nimeni”, a spus Iftime la Digi Sport.

Gigi Becali oferise ultima oara 400.000 de euro pentru transferul lui Chindris.

Cei de la superdeporte.es mai scriu ca Botosani a cerut Valenciei un milion de euro, dar ca mutarea s-ar putea realiza si pentru 600.000 de euro plus un procentaj dintr-un viitor transfer.

Spaniolii mai scriu ca Chindris, desi nascut la Cluj-Napoca, a crescut in Spania la Huesca si cunoaste foarte bine limba neavand probleme de adaptare.

Revenit in Romania, Chindris a evoluat pentru U Cluj inainte de a ajunge la FC Botosani in 2017, fiind imprumutat intr-o prima faza la Academica Clinceni si Stiinta Miroslava.

Chindris mai este prezentat si ca un component de baza in echipa nationala a Romaniei pe viitor.



De la Botosani pe urmele lui Adrian Ilie