FC Botosani

De ce nu se gandeste Botosaniul la titlu in Liga 1

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcbotosani/

FC Botosani este unul dintre cele mai echilibrate echipe din fotbalul romanesc, iar succesul moldovenilor se datoreaza in mare parte finantatorului Valeriu Iftime.

Acesta a explicat intr-o emisiune televizata ratiunea pentru care a intrat in fotbal si de ce nu se gandeste inca la titlul de campioana.

"Eu am intrat in fotbal dintr-o ambitie si sa nu ne facem de ras. Daca ii spui cuiva ca faci software la Botosani pentru America se prapadeste de ras, asa e si cu fotbalul la Botosani. Nu le vine sa creada ca in Botosani se intampla ceva serios.

"Fotbalul nu e viata mea si e normal ca te consuma. Ideea mea a fost sa creez un club care nu mai are nevoie de mine. La fotbal sunt foarte multi doctori, dar nimeni nu vine pastila care trebuie.

6000 de euro, cel mai mare salariu de la Botosani

"Anul acesta am ajuns la 4.2 milioane de euro buget. Nu ma pot gandi la campionat pentru ca n-am trenul sa ma duca acolo. Poate doar un vant favorabil. Sunt doar 2-3 echipe care au ingredientele necesare pentru campionat", a declarat Valeriu Iftime la Pro x.

FC Botosani lupta cu sanse mari pentru a incheia sezonul din playoff pe podium.

FCSB si Astra Giurgiu sunt celelalte echipe care aspira la pozitia a 3-a in Liga 1.

5 ani de la debutul in cupele europene

In urma cu cinci ani, pe 2 iulie, FC Botosani disputa primul meci din istorie in cupele europene contra gruzinilor de la FC Tskhinvali in preliminariile Europa League.

Un meci incheiat la egalitate, scor 1-1. La retur, Botosani obtinea calificarea cu 3-1 si o intalnea in turul urmator pe Legia Varsovia.



De ce nu se gandeste Botosaniul la titlu in Liga 1