FC Botosani

Botosaniul refuza o noua oferta de la Steaua pentru Morutan

Valeriu Iftime, finantatorul a refuzat ultima oferta pe care Steaua a facut-o pentru mijlocasul Olimpiu Morutan, jucator despre care spune ca se afla in atentia ucrainenilor de la Dynamo Kiev, adversara celor de la Botosani intr-un amical programat vineri.

“Transferul lui Morutan nu se face la pretul acesta. Copilul e in cantonament, se antreneaza si nu vreau sa-l zapacesc cu alte oferte. Vom avea vineri meci cu niste ucraineni (n.r. - Dynamo Kiev) si exista un interes pentru el”, a declarat Iftime la postul sport.ro

Gigi Becali, patronul Stelei, a ridicat oferta pentru Morutan la 700.000 de euro si procente dintr-un eventual transfer in strainatate.

“Este remarcabil la 18 ani cat de echilibrat este, dar nu stiu in adancul sufletului daca el crede ca va ramane la Botosani. El este convins la ora actuala ca nu este la Botosani. Va pleca daca apare o oferta de nerefuzat. Cea de la Steaua este de refuzat si o refuzam”, a adaugat finantatorul Botosaniului.

Buget

“Filosofia mea este sa raman in Liga 1 si sa-mi echilibrez bugetul. Am un deficit de un milion de euro pe care il duc de niste ani de zile pe care il acopar din vanzarea de jucatori. La 3.1 milioane cat am bugetul anul acesta cred ca este rezonabil sa raman in Liga 1. Pentru playoff cred ca este nevoie de mai multi bani”, a adaugat Valeriu Iftime.



Botosaniul refuza o noua oferta de la Steaua pentru Morutan