FC Botosani

Amicale tari pentru FC Botosani in Antalya. Fulop transferat in Ungaria

Sursă foto: monitorulbt.ro

Echipa FC Botosani va sustine un cantonament in Antalya, unde formatia pregatita de Leo Grozavu isi va masura fortele cu cinci adversari puternici.

Moldovenii se vor duela, printre altii, cu Slovan Bratislava din Slovacia, Inter Baku din Azerbaidjan si rusii de la Amkar Perm.

Programul meciurilor amicale ale echipei FC Botoşan din Antalya:

15 ianuarie, ora 11:00: FC BOTOŞANI - Luftëtari Gjirokastër (Albania, Liga I, loc 5)
15 ianuarie, ora 18:00: FC BOTOŞANI - Nasaf Qarshi (Uzbekistan, Liga I, loc 3)
18 ianuarie: FC BOTOŞANI - Inter Baku (Azerbaidjan, Liga I, loc 3)
20 ianuarie: FC BOTOŞANI - Slovan Bratislava (Slovacia, Liga I, loc 3)
25 ianuarie: FC BOTOŞANI - Amkar Perm (Rusia, Liga I, loc 6)

La reunirea lotului, antrenorul Leo Grozavu a tinut sa-si arate nemultumirea fata de programul stabilit de LPF, cu reluarea campionatului in data de 4 februarie.

Reactie

"Ne-am reunit foarte repede, nu cred că, comporta o revenire atât de rapidă a campionatului, în data de 4 februarie. Aceastea sunt condiţiile şi trebuie să ne supunem. Nu cred că există respect pentru spectatori, pentru jucători sau pentru această competiţie. Eu sunt foarte curios, în patru februarie ce tip de fotbal se va juca în România. Noi ne-am prezenta la pregătire şi vom vedea ce se va întâmpla", a spus Grozavu.

"E clar că este un campionat ce se va decide mai mult prin hazard, decât prin valoarea competitoarelor. Vom încerca în această scurtă perioadă, până la plecarea în Antalya să ne reacomodăm la efort. Obiectivul meu personal este să rămânem în prima ligă ținând cont de ceea ce se întâmplă", a adaugat tehnicianul moldovenilor.

Fulop cedat in Ungaria

Dupa transferul lui Deividas Matulevicius la Mouscron, echipa pregatita de Mircea Rednic, FC Botosani l-a cedat si pe Istvan Fulop in tara de origine a jucatorului.

Fulop, unul dintre jucatorii cu o buna cota in Liga 1, intrase in ultimele sase luni de contract si s-a inteles cu Diósgyőri VTK. Gruparea maghiara a platit 70.000 de euro plus un evenatual 15% dintr-un transfer ulterior.



Amicale tari pentru FC Botosani in Antalya. Fulop transferat in Ungaria