Liga 1

FC Botosani se califica pentru prima data in playoff

Sursă foto: https://twitter.com/fc_botosani/

Echipa FC Botosani a invins in deplasare pe Sepsi Sf.Gheorghe si a obtinut calificarea matematica in faza playoff a campionatului.

Botosaniul a castigat cu 1-0 prin golul marcat de Dugandzic in minutul 59.

Prin succesul obtinut la Sf.Gheorghe echipa lui Marius Croitoru acumuleaza 42 de puncte in clasament si urca pe locul patru calificandu-se in playoff.

Pentru ultimele doua locuri din playoff se lupta Astra Giurgiu, Gaz Metan Medias si Viitorul.

Pentru fundasul Andrei Miron a fost ultimul meci la Botosani. Acesta se va alatura lotului FCSB, echipa cu care a semnat in pauza de iarna.

~Drumurile noastre se despart, mă duc la FCSB. Botoşani pentru mine e un capitol închis deocamdată. Mă duc la FCSB şi o să joc la victorie cu Botoşani", a spus Miron dupa meciul de la Sf.Gheorghe.

Asa am trait Sepsi - Botosani

Caseta tehnica

Sepsi: Niczuly - Csiszer, Bouhenna, Tincu - Vasvari - Gal-Andrezly (Dumiter '53), I. Fulop (L. Fulop '64), Achahbar, Ştefănescu (Karanovici '67) - Safranko. Antrenor Leo Grozavu;

FC Botoşani: Hankic - Haruţ, Miron, Şeroni (Patache '42), Ţigănaşu - Papa (Cascini '86), Rodriguez - Cîmpanu (Ashkovski '46), Ebenhofer, Ofosu - Dugandzici. Antrenor Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Vaşvari '43 / Dugandzici '63, M. Croitoru (antrenor) '65, Ofosu '66, Patache '79, Ebenhofer '80.

Arbitri: Istvan Kovacs – Ciprian Florin Danşa, Ovidiu Artene - Iulian Dima.FC Botosani se califica pentru prima data in playoff