Liga 1

FC Botosani obtine primul punct in istoria confruntarilor cu Steaua

La doar trei zile dupa victoria cu Osmanlispor din Europa League Steaua a revenit la jocul deloc productiv din campionat si a remiza cu FC Botosani pe Arena Nationala, scor 0-0, intr-un meci din etapa a 17-a.

Fara Popa, De Amorim si Boldrin in teren din primul minut, dar cu Jakolis, Aganovic si Tudorie pe teren, liderul campionatului s-a dovedit fara vlaga la finalizare si a ratat putinele ocazii pe care si le-a creat de-a lungul celor 90 de minute.

Una dintre acestea l-a avut in prim plan pe Tudorie, atacant care a reusit sa se faca de ras la o centrare buna data de Enache. Dupa ce si-a dat cu stangul in dreptul la propriu, atacantul de careu al Stelei a mai fost lovit si in mana de minge. O faza care arata ca, fara regula jucatorului sub 21 de ani si cu cativa atacanti seriosi in lot, Tudorie n-ar avea probabil loc nici pe banca de rezerve.

Steaua a ratat doua sanse bune in finalul primei reprize prin Achim si Aganovic, dupa care in debutul partii secunde Reghecampf n-a mai rezistat si a trimis in teren piesele grele. Cu toate acestea, jocul a ramas unul incalcit iar singurele ocazii au venit de la doi fundasi. Tosca cu un sut din 16 metri si apoi Tamas din interiorul careului dupa un corner au sutat in blocajul portarul Iliev.

Botosaniul a irosit cea mai mare sansa la un contraatac declansat dupa un balon pierdut de Bourceanu la centrul terenului. Cucu s-a grabit si a pierdut mingea pe o faza de contraatac in superioritate numerica.

Cea mai mare ocazie a meciului a fost ratata de Steaua in minutul 69 la sutul lui Boldrin din pozitie centrala. Portarul bulgar Iliev a respins in extremis in corner o minge care a venit pe centrul portii.

S-a terminat 0-0 si, dupa sapte infrangeri la rand, Botosaniul obtine primul punct in istoria confruntarilor cu Steaua.



FC Botosani obtine primul punct in istoria confruntarilor cu Steaua