Liga 1

FC Botosani isi consolideaza locul in primele patru

Sursă foto: fcbotosani.ro

FC Botosani s-a impus in fata lui Sepsi, in deplasare, cu 2-0, in primul meci din actuala editie de campionat disputat in conditii de iarna.

Un penalty a facut diferenta intre Sepsi si Botosani dupa primele 45 de minute ale meciului disputat la Brasov pe o ninsoare aspra de toamna.

Intrarea rudimentara a lui Petrovikj asupra lui Roman in ultimul minut al reprizei l-a obligat pe centralul Gaman sa arate punctul cu var de la 11 metri in pofida protestelor nefondate ale gazdelor.

Bus a transformat cu o executie sigura si a deblocat tabela chiar inaintea intrarii de la cabine, faza la care Miron n-a mai avut inspiratia din minutul 31, cand s-a opus golului la devierea lui Kuku.

Botosaniul a iesit mai bine de la cabine si a dat lovitura printr-un gol norocos in minutul 56 la sutul lui Bordeianu din afara careului deviat in propria poarta de Burlacu.

Pe o vreme din ce in ce mai ostila, cu ninsoare puternica si vant tare, cele doua echipe au avut dificultati tot mai mari de a controla balonul.

In minutul 79 gazdele au ramas in inferioritate numerica dupa ce Hadnagy a primit al doilea cartonas galben pentru un fault in atac.

Ocazie mare pentru Botosani in minutul 83 la patrunderea lui Bordeianu singur cu portarul. Acesta nu a prins cadrul portii celor de la Sepsi, echipa cazuta complet inca de la primul gol.

Astafei a ratat ultima ocazie a meciului, in prelungiri, cu un sut pe jos blocat de portarul oaspetilor, Cobrea.



FC Botosani isi consolideaza locul in primele patru