Liga 1

FC Botosani ii ofera un debut de cosmar lui Niculescu la Voluntari

Sursă foto: facebook.com/FCBotosani

Claudiu Niculescu a debutat cu o infrangere, miercuri dupa-amiaza, pe banca celor de la FC Voluntari in meciul disputat in deplasare cu FC Botosani si castigat de gazde, cu 3-0.

Golofca a deschis scorul in minutul 25 dupa o faza pornita de la o aruncare de la margine. Roman a patruns pe zona centrala si a trimis la intalnire pentru urcarea atacantului botosenean, iar acesta a finalizat cu sut la coltul lung.

Gazdele s-au desprins pe tabela decisiv in partea secunda, dupa ce echilibrul numeric al meciului a fost rupt ca urmare a eliminarii lui Deac pentru rosu direct la un fault asupra lui Bordeieanu (min.67).

Dupa doar doua minute de la acest moment Roman a obtinut lovitura de la 11 metri in duel cu Filipov si Vasvari transforma pentru 2-0.

Cu zece minute inaintea finalului Fulop a inchis tabela cu un lob peste Gavrilas din pasa aceluias Roman, de departe omul meciului.

FC Botosan urca pe locul doi in clasamentul din playout, in timp ce Voluntari ramane la cota 17 puncte in zona nisipurilor miscatoare.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Cobrea - Unguruşan, Cucu, Burcă, Muşat - Vaşvari, Bordeianu - Roman, Moruţan (Fulop '55), Golofca (Buş '87) - Kuku (Elek '78). Antrenor: Leo Grozavu

FC Voluntari: Gavrilaş - Filipov, Balaur, Spahija, Acsinte - Marinescu (Tăbăcariu '78), Novac, Căpăţână - Popadiuc, Voduţ (Bălan '75), Ivanovici (Deac '58). Antrenor: Claudiu Niculescu

Cartonaşe galbene: Unguruşan '29, Kuku '44 / Balaur '44

Cartonaş roşu: Gabriel Deac '67

Arbitri: Marius Avram - Iulian Radu, Stelian Slabu - Florin Andrei



FC Botosani ii ofera un debut de cosmar lui Niculescu la Voluntari