Liga 1

FC Botosani – FCSB 0-0 in primul meci al sezonului

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcsb

A 104-a editie de Liga 1 a debutat, joi seara, cu meciul FC Botosani – FSCB, o partida fara goluri si cu un penalty ratat de echipa vizitatoare.

Asa am trait FC Botosani - FCSB 0-0. Penalty ratat de bucuresteni!

Octavian Popescu a obtinut lovitura de la 11 metri, in minutul 60, la un duel cu Enriko Papa. Un fault la limita careului comis chiar sub ochii centralului Sebastian Coltescu.

Penalty-ul a fost executat de Florin Tanase, jucator al carui sut de la punctul cu var a fost respins in corner de Eduard Pap.

Cinci minute mai tarziu gazdele au ratat cea mai mare ocazie prin Hervin Ongenda. O minge din actiune care a trecut putin pe langa poarta ros-albastrilor.

Doua bune ocazii pentru FCSB in minutele 67 si 69 la sutul in forta trimis de Risto Radunovic, respectiv la capul lui Tanase.

FCSB a avut o bara in minutul 42 la sutul lui Razvan Oaida.

FC Botosani ramane fara victorie pe teren propriu cu FCSB in istoria intalnirilor directe.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - E. Papa, Remacle (Edjouma ’46), Ongenda (Camara ’90) – Tîrcoveanu (Patache ’66), Kage (Sila ’46), Fili (Dragu ’84). Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: A. Vlad – V. Creţu, Haruţ (Ov. Popescu ’46), Vucur (Cristea ’46), Radunovic – Moruţan (Musi ’78), A. Creţu, Oaidă (Ondrasek ’46) – Cordea, Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Dinu Todoran

Cartonaşe galbene: Şeroni ’37, Remacle ’43, Papa ‘61 / Musi ‘90.

Arbitri: Sebastian Colţescu – Daniel Mitruţi, Adrian Popescu – Viorel Nicuşor Flueran.



FC Botosani – FCSB 0-0 in primul meci al sezonului