Liga 1

FC Botosani castiga detasat cu Pandurii

Sursă foto: facebook.com/fcbotosani

Dupa o prima repriza in care a fost tinuta in sah, FC Botosani s-a desprins dupa pauza si a castigat, cu 3-1, meciul disputat pe teren propriu contra celor de la Pandurii in etapa a 25-a din Liga 1.

Gazdele ar fi putut deschide scorul la doar 40 de secunde dupa primul fluier, cand Roman a avut o buna sansa de a trimite mingea in poarta.

Replica gazdelor nu s-a lasat prea mult asteptata, insa Hlistei a ratat incredibil din fata portii dupa o pasa oferita de Zaina.

O noua sansa de gol irosita de Pandurii in minutul 9, dupa ce Negrut a pacalit jocul la offside al gazdelor. Finalizarea a lasat de dorit si portarul Cobrea a intervenit decisiv.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 11 si gazdele au modificat tabela dupa lovitura de cap din plonjon a lui Roman.

Doar noua minute s-au bucurat botosenenii de avantaj, Negrut restabilind egalitatea cu un lob spectaculos peste un Cobrea iesit in intampinare.

Pana la pauza fiecare echipa avea sa mai rateze cate o ocazie. Mai intai Botosaniul in minutul 37 prin Bus, al carui sut a trecut putin peste transversala, iar apoi in penultimul minut al reprizei oaspetii prin acelasi Negrut, cu un sut pe langa poarta.

Jocul a scazut in intensitate in partea secunda, insa gazdele au reusit sa marcheze de doua ori si sa apropie victorie, a 9-a in aceasta editie de campionat.

Kuku a inscris pentru 2-1 in minutul 65 cu un sut din pozitie centrala, dupa ce se infiltrase ideal printre stoperii adversi.

Apoi, un sfert de ora mai tarziu, Golofca a majorat avantajul gazdelor cu un sut spectaculos aproape de vinclu.

Botosaniul a ratat de putin si golul patru in prelungiri, dupa ce Bus l-a depasit pe portarul Popescu la o gafa a acestuia, insa nu a prins cadrul portii.



FC Botosani castiga detasat cu Pandurii