FC Arges

Zece jucatori ai echipei FC Arges au depus memorii

Zece jucatori ai divizionarei secunde FC Arges au depus memorii la Federatia Romana de Fotbal pentru a deveni liberi de contract motivandu-si cererile prin restantele salariale de mai mult de doua luni pe care conducerea clubului pitestean le are catre ei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei zece fotbalisti sunt Ionut Bosneag, Mircea Stan, Ionut Cazan, Ilie Poienaru, Elias Bazzi, Catalin Doman, Iulian Tames, Vali Stan, Cosmin Nastasie si Adrian Dulcea.

La inceputul saptamanii viitoare vor depune memorii si ceilalti jucatori din lotul formatiei pitestene, deoarece unul dintre actionarii clubului, Ilie Penescu, le-a comunicat ca nu sunt bani pentru achitarea salariilor.

Antrenorul Ionut Badea a declarat, miercuri, ca "jucatorii sunt liberi sa faca ce vor". "Eu sunt antrenor si am ca sarcina principala pregatirea echipei la antrenamente si meciuri, precum si aducerea echipei pe unul din primele doua locuri ale clasamentului. Jucatorii sunt liberi sa faca ce cred ca e mai bine pentru a-si obtine drepturile, si este treaba lor cum o fac. Mai mult eu nu pot spune", a mentionat tehnicianul gruparii pitestene.

Conform unor surse din cadrul clubului, nu este exclus ca FC Arges sa fie preluata de Primaria Pitesti si Consiliul Judetean. Primarul Tudor Pendiuc a avut o discutie cu Ilie Penescu, dar deocamdata nu s-au stabilit conditiile de cedare a clubului si nici data la care se va efectua tranzactia.

Mediafax



Zece jucatori ai echipei FC Arges au depus memorii