FC Arges

Trei transferuri dintr-o lovitura la FC Arges

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcarges.ro/

Neinvinsa in primele patru meciuri din 2021 in CASA Liga 1, FC Arges a anuntat nu mai putin de trei transferuri in aceeasi zi.

Echipa din Pitesti a ajuns la un acord cu românul Deian Boldur, spaniolul Pablo de Lucas şi juniorul Mario Tudose.

Boldor şi Pablo de Lucas au semnat înţelegeri valabile până la sfârşitul acestui sezon competiţional, cu drept de prelungire, în timp ce Tudose a devenit jucătorul echipei FC Arges pentru următoarele trei sezoane şi jumătate, semnând primul contract de fotbalist profesionist.

Cei trei au fost prezentaţi oficial, astăzi, la Primăria Piteşti, în prezenţa primarului Cristian Gentea şi a managerului general, Jean Vlădoiu.

In alta ordine de idei, Andrei Prepelita a renuntat oficial la cariera de jucatori si a devenit director sportiv la echipa din Trivale.

Prepeliţă a semnat cu FC Argeş o înţelegere valabilă până la finalul acestei ediţii de campionat, cu drept de prelungire.

Acesta va face echipă cu Mihăiţă Ianovschi, obiectivul trasat şi asumat fiind evitarea retrogradării.

Primul meci oficial ca director sportiv al lui Andrei Prepeliţă este partida de vineri, de la ora 20, din deplasare, cu Universitatea Craiova

Cine sunt cei trei jucatori transferati de FC Arges

Deian Boldor (25 ani), este fundaș central, măsoară 189 cm înălțime și cântărește 81 kg. În 2011, când avea doar 15 ani, a fost cumpărat de AS Roma de la Banatul Timișoara. În acest sezon a evoluat 13 meciuri în Serie C, pentru Potenza Calcio, iar în sezonul 2019-2020 a jucat 22 de partide pentru Partizani Tirana, formație din prima ligă albaneză. Boldor a mai evoluat în cariera sa la echipele italiene, Pescara, Virtus Lanciano, Hellas Verona și Fogia, precum și la Montreal, din MLS. Boldor are în palmares Supercupa Albaniei, câștigată cu Partizani Tirana, în sezonul 2019-2020, dar și un meci în Serie A, cu Hellas Verona, în sezonul 2017-2018. 14 selecţii în naţionala U21 a României a strâns Boldor, în perioada 2014-2017.

Pablo de Lucas (34 ani), este un mijlocaș spaniol care cunoaște foarte bine fotbalul românesc. În precedenta ediție de campionat a evoluat în 19 meciuri pentru FC Voluntari, iar în actualul sezon, a bifat 12 partide pentru ilfoveni. Ultimul meci oficial jucat de Pablo a fost FC Botoșani - FC Voluntari, 1-1, partidă disputată pe 20 decembrie 2020. Sevilla, Sporting Gijon, Murcia, Alaves, Rayo Valecano, Salamanca, Petrolul Ploiești, Beitar Ierusalim, Viitorul Constanța și Xanti Skoda, sunt echipele la care a mai evoluat Pablo de Lucas. Spaniolul are în palmares și Cupa UEFA, câștigată cu Sevilla, în sezonul 2005-2006. Ibericul a adunat până acum 311 meciuri și a înscris 19 goluri.

Mario Tudose (16 ani), este fundaş şi a făcut junioratul la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi. Este pregătit de antrenorul Daniel Nicolae Ghiţă şi are mai multe selecţii la Naţionalele României Under 15 şi 16. Puştiul crescut la Piteşti a semnat pentru 3 ani şi 6 luni cu FC Argeş, fiind considerat de specialişti un fotbalist de viitor. Tudose a fost urmărit în mai multe rânduri de scouteri de la Ajax Amsterdam şi PSV Eindhoven, însă a ales să rămână la Piteşti la dorinţa tatălui său, mare fan al echipei noastre.



Trei transferuri dintr-o lovitura la FC Arges