FC Arges

Tanase:" Am auzit ca sunt negocieri cu Steaua, astept sa se inteleaga cele doua cluburi"

Mijlocasul lui FC Arges, CristianTanase, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca este la curent cu negocierile in privinta transferul sau la Steaua si asteapta sa se inteleaga cele doua cluburi.

"Am auzit si eu ca sunt negocieri cu Steaua pentru transferul meu. Astept sa se inteleaga cele doua cluburi. Andrei (n.r. Penescu) spune el ca nu ma transfera decat in strainatate, dar o sa-mi dea drumul pana la urma si in tara. Deocamdata astept sa vad cum decurg tratativele, degeaba am eu o parere ca as vrea sa merg la o echipa sau alta, daca nu se inteleg cluburile eu raman doar cu parerea", a spus Tanase.

Patronul Stelei, Gigi Becali, se afla la Pitesti pentru a negocia transferul lui Cristian Tanase, iar suma pe care o ofera pentru mijlocasul argesean este de 1 milion de euro pentru 50 % din drepturile federative ale jucatorului.

Fiul lui Cornel Penescu, Andrei, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca nu este de acord cu suma oferita de Gigi Becali pentru transferul mijlocasului Cristian Tanase, insa jucatorul poate ajunge in Ghencea doar daca tratativele cu echipele din strainatate nu se vor concretiza.

De serviciile mijlocasului pitestean se intereseaza si gruparea FC Koln, care este dispusa sa ofere 2 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile jucatorului.

NewsIn



Tanase:" Am auzit ca sunt negocieri cu Steaua, astept sa se inteleaga cele doua cluburi"