FC Arges

Nicolae Dica revine in fotbal: "99% ne-am inteles"

La sase luni dupa ce era indepartat de la FCSB, Nicolae Dica anunta ca va reveni din sezonul urmator pe banca unei echipe de traditie in fotbalul romanesc.

"Sunt aproape de FC Arges. Suntem intelesi 99% si am facut o strategie pentru acest club. Este clubul la care m-am format ca jucator. Iubesc foarte mult acest club si imi doresc ca la un moment dat sa ajunga in Liga 1", a spus Nicolae Dica la Telekom Sport.

Dica a promovat cu SCM Pitesti in Liga 2 in 2017, club care a fost transformat ulterior in FC Arges, dupa ce autoritatile locale au recuperat palmaresul istoric al celei mai reprezentative echipe din fotbalul pitestean.

Ultima oara Dica a antrenat-o pe FCSB, alaturi de care a ajuns in saisprezecimile Euroa League, unde a reusit sa o invinga pe Lazio, cu 1-0, in mansa tur, bifand prima victorie din istorie a ros-albastrilor contra unei echipe din Italia in cupele europene.

Dica a fost indepartat in decembrie 2018 dupa infrangerea cu CFR Cluj pe teren propriu, iar in locul sau a fost adus Mihai Teja.



Nicolae Dica revine in fotbal: "99% ne-am inteles"