FC Arges

Miting de protest fata de Penescu si pentru salvarea FC Arges

Peste 200 de suporteri ai echipei FC Arges au participat, vineri seara, la un miting de protest fata de conducerea clubului si de patronul Cornel Penescu, dar si pentru salvarea gruparii argesene, care a împlinit 57 de ani, la 6 august.

Suporterii, care fac parte din Asociatia Fan Club FC Arges au intitulat mitingul "Veniti sa salvam Argesul nostru". Protestul a început în fata Prefecturii Arges, unde fanii au scandat lozinici împotriva lui Penescu si au cerut autoritatilor locale sa gaseasca rapid o solutie pentru salvarea formatiei de legenda a orasului si judetului, iar ulterior au marsaluit prin centrul municipiului, de la Piata Vasile Milea pâna în fata Primariei Pitesti, pe Strada Mare, afisând bannere ("Spaga ucide istoria", "Nu te mai suport", "Salvati Argesul nostru", "Când urca scroafa în pom si Penescu ajunge domn") si scandând lozinci împotriva omului de afaceri Cornel Penescu. Protestul s-a încheiat în fata cladirii primariei, unde suporterii si-au manifestat din nou nemultumirea si au cerut consilierilor locali si primarului sa salveze echipa. Ei au cerut actualului patronat sa îsi prezinte public interesul de a vinde actiunile echipei si i-au cerut lui Penescu sa declare oficial pretul pe care îl vrea pe echipa.

Mitingul si marsul de protest au fost autorizate timp de 2 ore si s-a încheiat fara incidente, în Piata Primariei, unde suporterii alb-violeti si trecatorii au vizionat ultimul film aparut cu istoria FC Arges, denumit "Drum prin ani".

La miting a fost prezenta si Gica Dobrin, sotia lui Nicolae Dobrin.

Clubul Dinamo Pitesti, care din 1968 se numeste FC Arges, s-a înfiintat la 6 august 1953.

Mediafax



Miting de protest fata de Penescu si pentru salvarea FC Arges