FC Arges

Mars al suporterilor argeseni, in memoria fotbalistului Nicolae Dobrin

Suporterii echipei FC Arges participa, sambata, la un mars de aproape 20 de kilometri, intre Pitesti si Mioveni, organizat in memoria lui Nicolae Dobrin, de la moartea caruia se implinesc doi ani, dar si pentru a protesta fata de Cornel Penescu si situatia in care a ajuns echipa de fotbal.
 Suporterii FC Arges au plecat din fata Primariei din Pitesti spre Mioveni , unde se va desfasura, cu incepere de la ora 17,00, partida cu Dacia Mioveni, contand pentru etapa a 11-a a Ligii a II-a, Seria a II-a, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"FC Arges joaca un meci important impotriva vecinilor de la Dacia Mioveni. Meciul capata o importanta deosebita prin prisma faptului ca se implinesc doi ani de la disparitia marelui Nicolae Dobrin. Pentru ca-l pastram mereu in memorie, Peluza Nord, galeria FC Arges organizeaza deplasarea pe jos. Va fi un mars pentru Gascan, pentru adevaratul simbol al Pitestiului, pentru ceea ce inseamna cu adevarat FC Arges", se arata intr-un anunt postat pe site-ul suporterilor, violafans.net.

In timpul marsului, suporterii de la Peluza Nord au scandat lozinci impotriva finantatorului FC Arges Cornel Penescu , cerandu-i sa cedeze echipa FC Arges Primariei Pitesti sau Consiliului Judetean Arges ori sa o vanda unui investitor interesat in a prelua formatia.

In 26 octombrie, se implinesc doi ani de la moartea lui Nicolae Dobrin, care a incetat din viata la varsta de 60 de ani. Simbolul fotbalului argesean a fost inmormantat in 29 octombrie 2007 in cimitirul "Sfantu Gheorghe" din Pitesti, fiind condus pe ultimul drum de mii de oameni. Sambata, la cimitirul respectiv a avut loc slujba religioasa de pomenire la care au participat familia si apropiatii.

"Au trecut foarte greu acesti doi ani pentru mine si pentru intreaga familie fiindca nu eram pregatiti ca viata sa ne desparta atat de repede. Gicu a fost si este iubit si o dovada este cati oameni vin la mormantul lui. L-am visat de curand, era un afis cu echipa nationala si era si el acolo", a declarat Gica Dobrin, sotia fotbalistului.

Fotbalistii de la FC Arges nu au mai participat la antrenamente din 19 octombrie, refuzand sa reia pregatirea pana cand nu isi vor primi toate drepturile salariale restante. Din cauza neplatii drepturilor salariale, majoritatea componentilor lotului echipei FC Arges au depus, la Liga Profesionista de Fotbal, memorii in care solicita sa fie declarati liberi de contract.

Problemele financiare au aparut la FC Arges dupa arestarea, la jumatatea lunii aprilie, a finantatorului formatiei, Cornel Penescu, in dosarul coruptiei din fotbal, care a refuzat pana in prezent sa renunte la FC Arges.

Mediafax


Mars al suporterilor argeseni, in memoria fotbalistului Nicolae Dobrin