FC Arges

FC Arges - FC Pakci, scor 3- 2, intr-un meci amical

Echipa FC Arges a invins, sambata, cu scorul de 3-2, formatia FC Pakci, din prima liga ungara, intr-un meci amical disputat in cadrul stagiului de pregatire din Austria, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pentru FC Arges au marcat Boboaca (min. 56 si 68) si A. Voicu (74). Golurile formatiei maghiare au fost inscrise in minutele 34 si 59.

Antrenorul Ionut Badea a folosit in cel de-al treilea meci din cantonamentul austriac urmatoarea formatie: Bosneag – M. Stan (65 Ghita), Cazan, Lacusta, Poienaru – Voicu, Carstoiu (70 V. Stan), Bazzi (85 Panait), Doman – Beurean ( 46 Tames), Voiculet (46 Boboaca).

Ca si in primele doua meciuri, in partida cu F.C. Pakci s-au accidentat doi jucatori: atacantii Beurean si Voiculet, care au fost si inlocuiti la pauza. In prima partida s-au accidentat Adi Iordache si Cosmin Nastasie, iar in cea de-a doua, Cristi Tanase si Adrian Dulcea.

Nastasie va reveni de luni la antrenamente, Iordache va face marti un control amanuntit la o clinica din Viena, Dulcea va mai sta doua zile, iar Cristi Tanase va mai sta inca 7 zile in repaus. Urmatorul meci de pregatire al Argesului va fi marti 14 iulie impotriva echipei slovace NK Slovenko.

Mediafax



FC Arges - FC Pakci, scor 3- 2, intr-un meci amical