FC Arges

FC Arges - AS Cannes, scor 0-1, intr-un meci amical

Echipa FC Arges, retrogradata in Liga a II-a de Comisia de Disciplina a LPF, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 1-0 (0-0), de formatia franceza AS Cannes, in cel de-al doilea meci amical din stagiul de pregatire din Austria, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Antrenorul Ionut Badea a inceput meciul cu urmatorii jucatori: Coca - M. Stan, Cazan, Lacusta, Poienaru - Boboaca, V. Stan, Panait, Cr. Tanase (Voicu '30) - Beurean, Dulcea. In repriza a doua au evoluat: Bolboase - Ghita, Balasa, Dita, Bazzi - Voicu, Carstoiu, Tames, Doman - Beurean, Voiculet.

Mijlocasul Cristi Tanase s-a accidentat la piciorul drept in minutul 30 al partidei. "Maine (n.r. - joi), Cristi va face o ecografie, dupa care vom sti cat de grava este accidentarea. Se pare ca jucatorul are o leziune fibrilara, dar sa vedem ce verdict vor da doctorii", a declarat tehnicianul Ionut Badea.

Badea a spus ca spera ca decizia privind retrogradarea pitestenilor sa fie schimbata la apel: "Nu este caderea mea sa comentez deciziile Comisiei, dar sper ca in cele cinci zile pe care le avem la dispozitie pentru a depune memoriu, sa convingem Comisia de Apel sa schimbe decizia de a ne retrograda. Mai multe nu vreau sa comentez despre acest caz".

Urmatorul meci amical al Argesului va avea loc sambata.

Mediafax



FC Arges - AS Cannes, scor 0-1, intr-un meci amical