FC Arges

Fanii pitesteni nu mai vor ca echipa sa fie patronata de familia Penescu

Cateva zeci de suporteri ai lui FC Arges si-au dat intalnire, joi, la stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, pentru a cauta solutii de salvare a echipei, dupa ce Comsia de Disciplina a retrogradat formatia finantata de Cornel Penescu in Liga a II-a, transmite corespondentul NewsIn.
Sustinatorii gruparii alb-violete sunt decisi sa faca presiuni asupra familiei Penescu pentru a renunta la echipa si isi doresc ca un alt finantator sa preia clubul.

"Suntem suparati de modul in care am ajuns sa fim retrogradati. Ne-a fost patata istoria. Daca eram retrogradati din punct de vedere competitiv, nu era nicio problema, dar asa, din vina conducerii, este inadmisibil. Penescu a stat trei ani de zile. Si ce a facut? Nu a investit in performanta. In loc sa transfer jucatori, a mituit arbitri", a declarat Emil Popa, liderul galeriei formatiei din Trivale.

Fiecare suporter a incercat sa vina cu cate o idee pentru a depasi actuala situatie delicata in care se gaseste FC Arges, iar cei mai multi dintre fani si-au exprimiat dorinta ca echipa lor favorita sa fie preluata de un investitor, de preferat din afara tarii. Concluziile intalnirii de joi seara vor fi postate pe site-ul www.violafans.net, pentru ca toti cei aproximativ 100 de membri ai galeriei sa afle ce solutii s-au propus.

Comisia de Disciplina din cadrul LPF a decis miercuri, 8 iulie, sa retrogradeze formatia FC Arges din primul esalon, ca urmare a scandalului de coruptie in care este implicat patronul sau, Cornel Penescu, acuzat ca a mituit mai multi arbitri pentru a avantaja echipa din Trivale.

La scurt timp dupa sanctionarea clubului pitestean, pe site-ul www.violafans.net, sustinatorii formatiei alb-violete si-au exprimat bucuria fata de declararea lui Cornel Penenscu persona non grata in fotbal, intr-un material cu titlul "Am scapat partial de Penescu".

NewsIn


Fanii pitesteni nu mai vor ca echipa sa fie patronata de familia Penescu