FC Arges

Adevaratul pret al lui Tanase

Desi in ultima vreme s-a vehiculat ca mijlocasul ar putea pleca in schimbul sumei de 2 milioane de euro, in realitate sefii lui FC Arges nu stau la discutii pentru o suma de sub 3.5 milioane de euro.
Cristi Tanase are sanse infime sa ajunga la Steaua, din cauza adevaratelor pretentii pe care cei de la FC Arges le au. Nemtilor de la FC Koln li s-a cerut 3.7 milioane de euro, dar cluburile nu au ajuns la un acord din cauza modului de plata esalonat al sumei.

Pitestenii ar accepta sa renunte la o parte din bani doar in cazul in care toata suma ar fi platita intr-o singura transa. "Au nevoie urgenta de bani pentru a promova inapoi in Liga I. Daca li s-ar oferi 3.2 milioane de euro, l-ar da in doua secunde", au declarat surse din cadrul clubului pitestean.

Sambata, o echipa din Anglia si-a manifestat interesul pentru Tanase, iar negocierile se vor purta in urmatoarea perioada.

In aceste conditii, sansele ca Tanase sa mai ajunga in Ghencea sunt minime. "E ultima varianta, daca vor pica toate ofertele. Dar este de luat in calcul, deoarece impresarii jucatorului fac presiuni mari si ameninta ca au avocati buni care il pot lasa pe Cristi liber de contract", au mentionat aceleasi surse.

Cu toate acestea, Gigi Becali va merge miercuri in puscaria de la Colibasi pentru a sta de vorba cu Cornel Penescu.

Onlinesport


Adevaratul pret al lui Tanase