Liga 1

FC Arges obtine primele puncte in playoff

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCArges1953/

Echipa FC Arges a plecat invingatoare de pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 1-0, in prima partida programata in etapa a 5-a la jumatatea fazei playoff a campionatului de Liga 1.

Bulgarul Martin Raynov a marcat unicul gol al meciului, cu zece minute inaintea finalului, dupa o reluare cu capul din interiorul careului.

Un gol anuntat de doua mari ocazii ratate de pitesteni in partea secunda. De fiecare data portarul gazdelor Victor Rimniceanu a avut parade senzationale.

Mai intai, in minutul 70, goalkeeper-ul ilfovenilor s-a opus golului la sutul lui Deian Boldor dintr-o lovitura libera.

Un minut mai tarziu George Ganea a incercat coltul lung cu o executie spectaculoasa de la marginea careului, dar din nou Rimniceanu a facut diferenta cu o interventie decisiva.

Gazdele au solicitat penalty pe final de meci, la mingea oprita cu mana de Diogo Viana la incercarea de centrare din partea lui Marcelo Lopes.

FC Voluntari a ratat cea mai mare ocazie in finalul primei reprize, minutul 36, cand Istvan Fulop a ratat incredibil singur cu portarul.

Echipa din Trivale obtine prima victorie in playoff dupa patru infrangeri la rand si acumuleaza 27 de puncte.

FC Voluntari ramane la cota 30 de puncte dupa a treia infrangere in playoff si poate pierde locul patru in fata celor de la Farul dupa aceasta runda.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Rimniceanu – D. Ciobotariu (Golan ’82), C. Achim, Andres, Vlad – Rata (Merloi ’57), Meleke (Droppa ’58) – I. Costin (Ricardinho ’58), L. Fulop (Olawale ’82), I. Gheorghe – Marcelo. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

FC Arges: F. Croitoru – Viana, Joao Miguel, Boldor, Musat – Honciu (Meza Colli ’64), Raynov (Palic ’83) – Dumitrascu (Isfan ’64), Cr. Tanase (Ganea ’46), Cr. Dumitru – Fatai (Said ’64). Antrenor: Andrei Prepelita.

Cartonase galabene:Achim ’70, Gheorghe ’80 / Raynov ’50, Ganea ’85, Croitoru ‘90+3.

Arbitri: Marian Barbu - Valentin Avram, Alexandru Cerei - Iulian Dima.



FC Arges obtine primele puncte in playoff