Liga 1

FC Arges invinge Dinamo in primul meci din Liga 1 in 2022

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Echipa din Trivale s-a impus, cu 2-1 (0-0), vineri seara, in partida care a deschis etapa cu numarul 22 in Liga 1.

Dupa o repriza echilibrata, fara ocazii importante de poarta, in partea secunda au aparut si golurile.

FC Arges a deblocat tabela dupa o faza fixa de la coltul terenului. Mingea centrata pe coltul lung a fost intoarsa de Turda pana la Isfan si acesta a marcat cu un sut din cadere.

Pitestenii si-au dublat avantajul dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Dumitru, fostul jucator al celor de la FCSB.

Acesta a cazut in duel cu Patriche, iar centralul Birsan a aratat punctul cu var de la 11 metri doar dupa semnalizarea asistentului de la margine.

Serban a transformat cu un sut plasat in dreapta portarului pentru 2-0 din minutul 70.

Dinamo a redus din diferenta prin Ivanovski, in minutul 86, relansand finalul partidei.

La 1-0 "cainii" au avut un gol anulat usor la Matei pentru un fault in atac.

Echipa pregatita de Flavius Stoican n-a avut insa puterea sa salveze remiza in Trivale si Dinamo incaseaza a 16-a infrangere in 22 de etape.

FC Arges ajunge la 31 de puncte in clasament si ramane in zona care ii ofera sperante pentru o clasare in playoff la finalul sezonului regular.

Caseta tehnica

FC Argeş: Greab - Tofan, Turda, J. Miguel, Latovlevici - M. Colli, A. Şerban (Said '82) - Işfan (Tănase '81), Palic (Raynov '46), Dumitraşcu (Dumitru '66) - Fatai (Arias '46). Antrenor: Mihai Ianovschi

Dinamo: Chesneau - Buleică, Ehmann, Patriche, Tomozei (Radu '81) - Pierret, Răuţă (Bani '81) - Borduşanu, C. Matei, Torje - Ivanovski. Antrenor: Flavius Stoican

Cartonaşe galbene: Miguel '38, Şerban '65, Tănase '90, Greab '90+3 / Tomozei '20, Pierret '21, Răuţă '45+1, Patriche '68

Arbitri: Marcel Bîrsan – Mihai Marius Marica, Marius Badea – Viorel Nicuşor Flueran.



FC Arges invinge Dinamo in primul meci din Liga 1 in 2022