Liga 1

Farul - Voluntari 3-0. Victorie categorica pentru "marinari"

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Echipa Farul Constanta obtine trei puncte extrem de importante in economia luptei pentru clasarea in playoff la finalul sezonului regular.

Formatia pregatita de Gheorghe Hagi n-a avut nicio problema in a se impune contra celor de la FC Voluntari, in continuare a treia clasata in Liga 1.

Adrian Petre a deschis scorul dupa un sfert de ora de la primul fluier al lui Istvan Kovacs, cu o reluare din fata portii la pasa lui Bradley De Nooijer.

Acelasi Petre avea sa rateze o lovitura de la 11 metri dupa pauza, in minutul 59. Un penalty provocat de hentul lui Cosmin Achim, fundasul stanga al ilfovenilor.

Portarul Mihai Popa a reusit sa blocheze cu o mana si ramanea 1-0 pentru Farul.

Gheorghe Hagi s-a dovedit extrem de inspirat in minutul 71, cand l-a trimis in teren pe fostul dinamovist Robert Moldoveanu in locul lui Adrian Petre.

Un minut mai tarziu Moldoveanu relua in poarta pentru 2-0 o minge respinsa in fata de portarul celor de la FC Voluntari.

Florin Purece a inchis tabela, in minutul 87, din pasa aceluias Moldoveanu.

Este cea mai categorica victorie obtinuta de Farul de la un 5-0 pe teren propriu cu Academica Clinceni, in septembrie 2021.

Caseta tehnica

Farul: Aioani - Dussaut (Boboc '77), Larie, Ghiţă, De Nooijer - Artean (Mladen '46), Nedelcu, Grameni - Iancu (Purece '46), Petre (Moldoveanu '70), Omoh (Ciobanu '46). Antrenor: Gheorghe Hagi.

FC Voluntari: M. Popa - Ricardinho, D. Ciobotariu, C. Achim, Armaş - Meleke, Droppa (Tavares '84) - Costin (Lopes '57), Budescu (Merloi '84), Ion Gheorghe - Nemec (Fulop '70) Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Nedelcu '45, Purece '55, Dussaut '75 / Armaş '57. Droppa '72, I. Gheorghe '79.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - Bogdan Dumitrache.



Farul - Voluntari 3-0. Victorie categorica pentru "marinari"