Liga 1

Farul – UTA 0-0, intr-un meci din etapa a 16-a

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Cele doua formatii au remizat fara goluri la Ovidiu si raman vecine de clasament la egalitate de puncte in clasament, cate 25 pentru fiecare echipa.

Farul a ratat cea mai mare ocazie in prima repriza, cand Jefte Betancor a trimis in stalpul din stanga al portii aparate de Balauru.

Pentru Farul este prima remiza in campionat de la 1-1 in deplasare cu U Craiova 1948, in 27 august.

In actualul sezon Farul a mai pierdut puncte acasa doar la infrangerea cu FCSB (0-1).

UTA ajunge la al doilea egal consecutiv fara gol marcat, dupa ce etapa precedenta aradenii au plecat cu 0-0 de la Mioveni.

Este a treia remiza pentru Batrana Doamna in ultimele sase etape de campionat, in care trupa pregatita de Laszlo Balint a mai obtinut doua victorii si a pierdut pe teren propriu cu Chindia.

UTA ajunge la al saselea meci fara infrangere in deplasare, interval in care a obtinut doua victorii si patru remize. De la 1-2 cu FC Botosani pe 6 august echipa din Banat n-a mai pierdut afara.

Caseta tehnica

Farul: Aioani – Dussaut (Radaslavescu 46’), Larie, Ghita, De Nooijer - Artean, Boboc (Chitu 81’), Purece - Ely Fernandes (Ad.Petre 64’), Betancor (Sali 81’), Pitu (Dobrosavlevici 64’). Antrenor: Gheorghe Hagi.

UTA: Balauru - Vukcevic, Medimorec, Erico da Silva, Shlyakov – Ubbink (Mericioiu 84’), Passaglia (Vorobjovas 84’), Batha, Roger (Benga 90+1’) – Miculescu (Bustea 90+2’), Dangubic (Antal 73’). Antrenor: Laszlo Balint.

Cartonase galbene: Larie (32’), Ad.Petre (88’) / Erico da Silva (51’).

Arbitri: Marcel Birsan (centru) – Adrian Ghinguleac, George Neacsu (asistenti).



Farul – UTA 0-0, intr-un meci din etapa a 16-a