Liga 1

Farul revine de la 1-2 si castiga in fata FCSB pe Arena Nationala. Doua goluri marcate de “marinari” in prelungiri

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Echipa Farul Constanta a dat lovitura pe Arena Nationala, scor 3-2, intr-un meci cu FCSB care parea incheiat in minutul 72, dupa ce Tavi Popescu marcase pentru 3-1.

VAR-ul a intervenit si centralul Horatiu Fesnic a anulat reusita ros-albastrilor cu o decizie controversata pentru un offside interpretabil la Bilel Omrani.

Atacantul francez a comis-o in minutul 90+5, cand a trimis in propria poarta in tentativa de a respinge un balon in 2-3 metri.

Farul a marcat golul victoriei prin tanarul Borza, pariul lui Gheorghe Hagi in partea secunda. Acesta a marcat cu un sut la coltul lung dupa o demarcare in interiorul careului.

Doua goluri marcate de Farul in superioritate numerica. FCSB l-a pierdut pe fundasul central Dawa in minutul 89, dupa un fault in postura de ultim aparator asupra lui Alibec. Atacantul Farului ar fi ramas singur cu Tarnovanu.

FCSB a deschis scorul la doua minute dupa pauza prin Cordea, cu un sut plasat din interiorul careului.

Zece minute mai tarziu Farul egala prin Alibec dintr-o lovitura libera cu un sut spectaculos la coltul lung.

Dupa doua minute FCSB revenea in avantaj prin Compagno dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Mihai Popescu asupra lui Cordea.

FCSB s-a desprins la 3-1 in minutul 72 prin Tavi Popescu din pasa lui Miculescu, jucator intrat dupa pauza. Golul gazdelor a fost insa anulat de Horatiu Fesnic pentru un offside la Omrani. Aflat in pozitie afara din joc, atacantul francez a facut cativa pasi in directia balonului, dar cel care a continuat faza a fost tot Miculescu, jucator aflat regulamentar in joc.

La 0-0, in prima repriza, ambele echipe au trecut pe langa gol. FCSB a dominat inceputul meciului, irosind mai multe faze importante, pentru ca Farul sa aiba o bara la patrunderea lui Munteanu din minutul 34.

Cel putin pana luni seara Farul revine pe primul loc in clasament, cu un punct peste CFR Cluj, echipa care va intalni FC Voluntari in epilogul etapei a 23-a.

FCSB ramane pe patru, cu 41 de puncte, la sapte puncte in urma liderului.

Caseta tehnica

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Sorescu (Pantea 46) - Olaru, Ad. Şut, Edjouma (Fl. Coman 46) – Cordea (Miculescu 61), Compagno (Omrani 61), Oct. Popescu (Oaidă 79). Antrenor: Mihai Pintilii;

Farul: Aioani – Baravykas (Sîrbu 36), Larie, M. Popescu, Kiki (Borza 27) - T. Băluţă, Nedelcu (Sali 66), Artean - Alibec, L. Munteanu (Mazilu 65), Grameni (Casap 66). Antrenor: Gheorghe Hagi;

Cartonaşe galbene: Compagno 53, Olaru 69, Omrani 75, Pantea 81 / Grameni 4, Alibec 22, Nedelcu 28, M. Popescu 58;

Cartonaş roşu: Dawa FCSB) min. 90;

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Alexandru Cerei.



Farul revine de la 1-2 si castiga in fata FCSB pe Arena Nationala. Doua goluri marcate de “marinari” in prelungiri