Liga 1

Farul - Mioveni 2-1. Moldoveanu a adus victoria pe final

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Liderul campionatului a trecut nu fara emotii de lanterna rosie Mioveni, cu 2-1, intr-un meci disputat, vineri seara, in etapa a 17-a din prima liga.

Pitu a deschis scorul pentru Farul in minutul 29 la capatul unei faze de contraatac. Un avantaj de care formatia pregatita de Gheorghe Hagi s-a bucurat doar noua minute.

Ultima clasata CS Mioveni a egalat prin Carnat dupa o contra rapida. Lansat in flancul drept, Carnat a scapat singur cu Aioani si nu i-a lasat acestuia nicio sansa marcand pentru 1-1.

Reusita lui Carnat a avut cateva minute de analiza pana sa fie in cele din urma validata de VAR, existand o suspiciune de offside.

Intrat in partea secunda a meciului, fostul dinamovist Moldoveanu a adus victoria pentru Farul cu o reluare din alunecare la pasa lui Torje, in minutul 86.

Farul acumuleaza 40 de puncte si isi consolideaza prima pozitie in clasament.

Mioveni ramane pe ultimul loc dupa a 11-a infrangere in 17 meciuri, cu doar opt puncte in cont.

Caseta tehnica

Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu (Borza 60), Kiki - Artean, T. Băluţă (R. Moldoveanu 80), Grameni (Casap 60) - Torje, Alibec (Doukoure 87), A. Pitu (Andronache 80). Antrenor: Gheorghe Hagi.

CS Mioveni: I. Popescu - Garutti, Al. Iacob, Burnea - Oancea, D. Toma (Coşereanu 75), Lixandru (Panait 49), V. Pop, Şerbănică - Carnat, Krasniqi (Burlacu) 75. Antrenor: Marius Stoica.

Cartonaşe galbene: Casap 83 / D. Toma 45+3.

Arbitri: George Vidican - Bogdan Gheorghe, Adrian Vornicu.



Farul - Mioveni 2-1. Moldoveanu a adus victoria pe final