Liga 1

Farul – FCSB 0-1. Autogolul lui Grameni a facut diferenta

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Echipa FCSB a castigat restanta cu Farul si revine pe locul secund in clasamentul din CASA Liga 1 dupa 14 etape disputate.

FCSB a deschis scorul dupa 13 minute prin autogolul lui Grameni. Acesta a pus latul la mingea trimisa de Octavian Popescu in fata portii. Ar fi fost gol oricum, Keseru fiind acolo liber de orice marcaj.

Farul a reactionat dupa trei minute prin sutul lui Ciobanu peste poarta dupa o lovitura libera indirecta.

Cretu l-a blocat in extremis pe Ghita, in minutul 25, la urcarea acestuia in careul FSCB la o noua faza fixa a celor de la Farul.

Cu cinci minute inaintea finalului FCSB a ratat de putin majorarea avantajului de pe tabela prin Octavian Popescu.

Excelent lansat in careu de pasa lui Keseru, tanarul atacant al bucurestenilor a trimis pe langa poarta.

FCSB avea sa intre in avantaj la cabine dupa ce, atentie, n-a avut nici macar un singur sut pe spatiul portii.

Abia in minutul 64 echipa lui Edi Iordanescu a trimis primea minge pe poarta Farului dupa o faza fixa. O lovitura de cap retinuta fara emotii de Aioani.

FCSB a controlat finalul partidei si a tinut mingea departe de propria poarta.

Cordea si Stoica au ratat desprinderea singuri cu Aioani, portarul Farului reusind sa mentina suspansul pana la ultimul fluier al centralului Ionut Coza.

FCSB obtine trei puncte mari dupa un meci in care a avut doar doua mingi trimise pe poarta si urca pe locul doi in clasament, cu 30 de puncte, la sase puncte in urma liderului CFR Cluj.

Caseta tehnica

Farul: Aioani – De Nooijer, Ghita, Larie, Dussaut – Grameni (Pitu 76’), Artean, Radaslavescu (Sali 86’)– Ciobanu (Purece 85’), Betancor (Petre 75’), Chitu (Ganea 46’). Antrenor: Gheorghe Hagi.

FCSB: Vlad – Cretu, Cristea, Vinicius, Radunovic – Tanase, Oaida, Olaru (Sut 68’) – Oct.Popescu (Stoica 85’), Keseru (Budescu 84’), V.Gheorghe (Cordea 58’). Antrenor: Edward Iordanescu.

Cartonase galbene: Ghita (70’) / Radunovic (44’).

Arbitru: Ionut Coza.



Farul – FCSB 0-1. Autogolul lui Grameni a facut diferenta