Liga 1

Farul - FC Botosani 2-0. "Marinarii" lui Hagi isi asigura prezenta in playoff

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Echipa pregatita de Gheorghe Hagi si-a asigurat prezenta in playoff, dupa 2-0 (1-0) in meciul cu FC Botosani de joi seara, in etapa a 29-a din CASA Liga 1.

Jefte Betancor a deschis scorul, in minutul 15, cu o reluare din cativa metri la o minge revenita din bara transversala.

FC Botosani a trecut pe langa egalare 14 minute mai tarziu dupa o faza de la coltul terenului. Transversala i-a salvat pe "marinari" la reluarea lui Dawa din sase metri.

Cu sase minute inaintea pauzei cei de la Farul au ratat o lovitura de la 11 metri prin Jefte Betancor. Portarul Pap a reusit sa respinga in corner.

In partea secunda oaspetii au ratat o noua mare ocazie prin Dawa dupa un corner. Bara transversala i-a salvat pe cei de la Farul si de aceasta data.

Farul a inchis meciul pe contraatac prin De Nooijer, in minutul 90. O faza pornita din cercul de la centrul terenului.

Un rezultat in urma caruia Farul urca doua locuri in clasament pana pe patru.

Caseta tehnica

Farul Constanţa: Aioani – Dussaut (Boboc ’56), Larie, Mladen, De Nooijer – Artean, Nedelcu, Grameni (Sîrbu ’78) – Betancor (Moldoveanu ’79) – Ad. Petre (Pitu ’78), Omoh (Purece ’69). Antrenor: Gheorghe Hagi.

FC Botoşani: Pap – Haruţ, Dawa, Şeroni, Dragu (Tisdell ’70) – Braun (Criciuma ’74), Florescu (Tîrcoveanu ’41), Papa, Fili (Mailat ’46) – Croitoru (Dican ’46) – Roman. Antrenor: Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Mladen ’61, Boboc ‘68 / Florescu ’14, Haruţ ’38, Braun ‘81.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Daniel Mitruţi, Bucsi Imre-Laszlo - Andrei Chivulete.



Farul - FC Botosani 2-0. "Marinarii" lui Hagi isi asigura prezenta in playoff