Liga 1

Farul – Dinamo 3-0. Victorie categorica a “marinarilor”. Betancor, gol din propria jumatate!

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Echipa Farul Constanta s-a impus de o maniera categorica, vineri seara, in meciul disputat pe teren propriu contra lui Dinamo.

Spaniolul Jefte Betancor a deschis scorul in minutul 12 cu un sut din interiorul careului dupa o pasa din stanga oferita de olandezul De Nooijer.

Acelasi Betancor a marcat golul campionatului la opt minute dupa pauza, cand l-a vazut iesit din poarta pe Esanu si a trimis in poarta din propria jumatate a terenului.

Ganea a punctat pentru 3-0 in minutul 57 cu un sut la coltul scurt.

Cei de la Farul au mai avut o bara prin Ciobanu in minutul 61, cand internationalul roman de tineret a fost aproape sa inscrie direct din corner.

La Farul au intrat in partea secunda Enes Sali (15 ani) si Nicolas Popescu, fiul fostului mare international Gheorghe Popescu, presedinte al clubului Farul.

Gheorghe Hagi si-a ispasit ultima dintre cele doua etape de suspendare la meciul cu Dinamo.

Echipa din Stefan cel Mare merge din rau in mai rau si ajunge la a treia infrangere la rand in campionat ramanand cu cele sase puncte adunate in debutul sezonului.

Farul acumuleaza 11 puncte si urca pe locul patru in clasament.

Caseta tehnica

Farul: Aioani - Mladen, Larie, V. Ghiţă, De Nooijer (Dussaut '56)- Artean, A. Ciobanu (N. Popescu '72), Pires (Purece '56) - Ganea (Sali '64), Betancor (Petre '64), Pitu. Antrenor: Cătălin Anghel

Dinamo:  Eşanu - Amzar, Giafer, Grigore, Amzar -  Creţu, Răuţă (Borcea '82), Filip - Bani (Mihaiu '46),  Moldoveanu (Măgureanu '86), Sorescu. Antrenor: Dario Bonetti.

Cartonaşe galbene: De Nooijer '45+1 / Filip '65, Grigore '82.

Arbitru: George Găman.



Farul – Dinamo 3-0. Victorie categorica a “marinarilor”. Betancor, gol din propria jumatate!