Farul Constanta

Marin: "Rezultatul este echitabil"

Antrenorul Ion Marin a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca rezultatul partidei Farul Constanta - FC Timisoara, scor 1-1 (0-1), contand pentru etapa a XI-a a Ligii I, este echitabil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Rezultatul este echitabil. Prima repriza a apartinut Timisoarei, care a avut mai multe ocazii, dar sansa noastra a fost ca nu au facut 2-0 pentru ca, altfel, probabil ar fi scapat in invingatori. La pauza le-am spus baietilor sa fie mai agresivi, mai determinati si sa nu mai bubuie mingiile ca in prima repriza, pentru ca nu acela era jocul nostru. A fost o partida foarte grea impotriva unei echipe ce avea sapte victorii consecutive si ii felicit pe baieti. Sper ca pana la meciul de la Urziceni sa mai recuperam din jucatorii accidentati", a spus Marin.

La randul sau, patronul gruparii constantene, Gheorghe Bosanceanu, este multumit de evolutia jucatorilor tineri pe care i-a folosit Ion Marin. "Dupa cate ocazii a avut Timisoara in prima repriza, trebuie sa ne multumim cu acest rezultat. Mai avem un motiv de bucurie, pentru ca am jucat cu niste copii care au demonstrat ca au valoare. Matei a jucat 70 de minute si a fost inlocuit de Nae, jucator de 7-8 ani in Liga I si in loc ca jocul sa creasca, a scazut", a precizat Bosanceanu.

Referindu-se la scandarile suporterilor echipei Farul Constanta, care au cerut instalarea lui Petre Grigoras la Farul, Bosanceanu a spus: "Grigoras ramane la Constanta, asa cum a cerut publicul, dar doar in seara asta. Are un contract, Ion Marin are si el un contract, este director tehnic si nu cred ca s-ar supara daca el (n.r. - Petre Grigoras) ar veni".

Formatia Farul Constanta a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida sustinuta sambata, pe teren propriu, in fata echipei FC Timisoara, in etapa a XI-a a Ligii I.

Mediafax



Marin: "Rezultatul este echitabil"