Farul Constanta

Ion Marin: "Suntem hotarati sa obtinem puncte prin orice mijloace de acum inainte"

Antrenorul formatiei Farul Constanta, Ion Marin, a declarat joi ca pozitia a 13-a pe care o ocupa echipa sa in clasament, la trei puncte distanta de primul loc retrogradabil, face ca fiecare partida din acest retur sa aiba o importanta foarte mare, transmite corespondentul NewsIn.
"Apreciem foarte corect valoarea echipei FC Vaslui, care are in componenta jucatori foarte tehnici, dar noi nu ne temem de ei. Din pacate, am ajuns la -11 la adevar, pozitie din care suntem in pericol. Suntem hotarati sa ne agatam cu dintii de orice partida si sa obtinem puncte prin orice mijloace... Mijloace sportive, desigur... ", a spus Ion Marin.

Tehnicianul a mai specificat ca desi partida nu va fi televizata, oficialii constanteni se vor ocupa de inregistrarea ei video. De asemenea, acesta a spus ca  "ne-ar avantaja si un egal, insa victoria e cea mai buna, si sper intr-un arbitraj corect la Vaslui".

Portarul constantenilor, Adrian Vlas, a opinat ca gruparea pregatita de Viorel Moldovan formeaza echipa momentului in Liga I, dar cu toate acestea nu poate castiga toate meciurile: "Sper ca fundasii nostri sa anihileze atacurile lor. Se stie povestea si cu arbitrajul, in meciurile Vasluiului arbitrii lasa mai liber jocul. Nu ne e frica de FC Vaslui, ci de jocul nostru".

In incheiere, fundasul formatiei de la malul Marii Negre, Cosmin Bacila, a spus ca nu ia in calcul varianta infrangerii in meciul cu FC Vaslui: "Mergem sa scoatem un rezultat bun si sa nu ne facem de ras. Daca domnul profesor Ion Marin se multumeste cu un egal, atunci ne vom multumi si noi, ne vom adapta la conditiile de joc".

Pentru partida cu FC Vaslui, Ion Marin nu se va putea baza pe aportul lui Fatay si Alibec, ambii accidentati.

Farul Constanta va intalni in deplasare formatia FC Vaslui, sambata, de la ora 19:00, in cadrul unei partide din etapa a 21-a.

NewsIn


Ion Marin: "Suntem hotarati sa obtinem puncte prin orice mijloace de acum inainte"