Farul Constanta

Ion Marin: "Nu ar fi o premiera sa batem Steaua"

Antrenorul formatiei FC Farul Constanta, Ion Marin, a afirmat ca o victorie in fata Stelei in meciul de sambata nu ar reprezenta o surpriza imensa.
"Cu Steaua va fi un meci al orgoliilor si noi nu avem nimic de pierdut, ba dimpotriva, avem de castigat la capital de imagine. Avem nevoie de o foarte buna organizare, trebuie sa avem curaj si dorinta de victorie, iar baietii sa dea dovada de un angajament total. Avem sansa noastra, credem in ea si nu ar fi o premiera sa batem Steaua, am mai facut-o si altadata", a spus Ion Marin.

Meciul dintre Farul Constanta si Steaua, contand pentru etapa a saptea a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 21:00. Constantenii nu vor putea conta pe serviciile atacantului brazilian Willian Gerlem, deoarece acesta este accidentat.

Tehnicianul "rechinilor" a comentat si evolutia echipei nationale din cele doua meciuri, cu Lituania si Insulele Feroe, fiind de parere ca Piturca nu trebuie schimbat.

"Trebuie sa avem incredere in jucatori si sa le cream linistea necesara. Odata l-am iubit pe selectioner, iar acum dam in el. Aceste lucruri nu fac bine. Trebuie sa lasam nationala sa se pregateasca in liniste. Fotbalul romanesc nu trece printr-o criza, am participat la un turneu final de Campionat European, avem atatea formatii calificate in cupele europene, trebuie doar putina liniste", a opinat "Sapaliga".

Onlinesport


Ion Marin: "Nu ar fi o premiera sa batem Steaua"