Farul Constanta

Ion Marin: "Ne asteapta un joc dificil la Iasi"

Antrenorul echipei Farul Constanta, Ion Marin, a declarat ca jucatorii sai trebuie sa repete evolutia din etapa precedenta cand au invins pe FC Vaslui, scor 1-0, pentru a spera la o victorie in meciul cu Poli Iasi, vineri, in deplasare, intr-o partida contand pentru runda a V-a a Ligii I.

"Ne asteapta un joc dificil la Iasi impotriva unei formatii care nu a reusit sa castige niciun punct pana acum. Cu atat mai mult isi vor dori victoria cu cat joaca in fata propriilor suporteri. Pentru a castiga insa, Iasiul trebuie sa atace si astfel noi vom incerca sa speculam spatiile libere lasate de ei. Daca vom reusi ca prin determinare si atitudine sa repetam evolutia din meciul cu FC Vaslui, sunt sanse mari sa plecam cu cele 3 puncte de la Iasi. Ar fi trei puncte foarte importante pentru noi mai ales ca programul care urmeaza nu va fi unul deloc usor pentru Farul", a spus Ion Marin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pentru aceasta partida, Ion Marin se confrunta si cu cateva probleme de lot, Florea, Nae si Parvu fiind accidentati, in timp ce Vlas si Pacuraru sunt suspendati. In schimb, va reintra Farmache, caruia i-a expirat etapa de suspendare. Din lotul de jucatori deplasat la Iasi, va face parte si fundasul sloven Andrej Rastovaci, transferat saptamana trecuta. Desi acestuia nu i-a sosit inca cartea verde, oficialii constanteni spera ca in aceste zile sa intre in posesia documentului pentru ca jucatorul sa poata fi inregistrat la Liga Profesionista de Fotbal.

Farul Constanta intalneste, sambata, de la ora 20.00, in deplasare, formatia Poli Iasi, intr-un meci contand pentru etapa a V-a a Ligii I. Iesenii nu au reusit inca sa adune puncte in acest sezon al Ligii I.

Mediafax



Ion Marin: "Ne asteapta un joc dificil la Iasi"