Farul Constanta

Ion Marin: "La 0-3 nu putem spune prea multe, a fost o infrangere categorica"

Antrenorul Ion Marin a declarat, duminica, la finalul partidei Farul - Universitatea Craiova, scor 0-3, ca nu sunt prea multe de spus dupa o infrangere pe teren propriu, transmite corepondentul MEDIAFAX.

"La 0-3 nu putem spune prea multe. Este un scor categoric, o victorie meritata a Craiovei. Dupa trei ani, Craiova se prezinta cu o echipa frumoasa, cu jucatori de valoare si de viitor. Am avut si noi momente bune de joc, puteam egala pana la pauza si chiar puteam prelua conducerea insa, fie executiile, fie preluarile, au facut sa nu inscriem. Eu am incredere in jucatori, trebuie sa ramanem concentrati, sa ne daruim si mai mult. Nu facem nimic daca incepem sa ne plangem. Cand am pornit acest drum al reconstructiei, am spus ca ne asumam si unele riscuri. Este nevoie de munca, iar spectatorii trebuie sa aiba rabdare cu jucatorii si incredere in echipa. Acum, nu o sa jucam in fiecare etapa cu Craiova si Rapid", a spus Marin.

Formatia Universitatea Craiova a invins, duminica, in deplasare, echipa Farul Constanta, cu scorul de 3-0 (1-0), intr-o partida constand pentru etapa a XX-a a Ligii I.

Mediafax



Ion Marin: "La 0-3 nu putem spune prea multe, a fost o infrangere categorica"