Farul Constanta

Ion Marin isi reziliaza contractul si va parasi si functia de director tehnic

Finantatorul Farului, Gheorghe Bosanceanu, a declarat luni ca tehnicianul Ion Marin isi reziliaza contractul si nu va mai detine nicio functie la clubul constantean, transmite corespondentul NewsIn.
"Contractul lui Ion Marin este in curs de reziliere. Dansul nu va mai ramane in nicio functie la club", a declarat Gheorghe Bosanceanu, luni, pentru NewsIn.

Ion Marin a fost antrenorul principal al Farului si a detinut, in acelasi timp, si functia de director tehnic. Initial, cand si-a dat demisia dupa infrangerea cu Poli Iasi, Ion Marin anuntase ca isi va pastra calitatea de director tehnic.

Bosanceanu a mai anutat ca Farul va opta pentru o echipa tehnica formata din mai multi antrenori constanteni. Cel mai probabil lui Ion Marin ii va succeda un cuplu format din Lucian Marinof (antrenor principal, singurul din club care detine licenta PRO) si actualul secund Cristian Camui. In prezent, Lucian Marinof antreneaza o grupa de juniori din cadrul clubului.

La randul sau, antrenorul Ion Marin a declarat: "N-avea rost sa mai raman. Am cazut de comun acord sa punem capat aici colaborarii noastre. Cred in continuare in salvarea Farului de la retrogradare si le doresc mult succes celor care vin in locul meu. Daca jucatorii vor lupta asa cum au facut in meciul cu Steaua, sunt sigur ca Farul va ramane in Liga I".

Tehnicianul a precizat ca a decis sa plece de la club pentru a detensiona atmosfera incordata dintre spectatori si banca tehnica. "Nu sunt suparat pe nimeni. E normal ca spectatorii sa aiba pretentii la un joc bun si la rezultate. In fotbal, intotdeauna plateste antrenorul", a mai spus Ion Marin, in opinia caruia Farul mai are nevoie de 14 puncte pentru evitarea retrogradarii.

Ion Marin a venit la Farul in vara anului 2006. El a mai detinut in trecut, in alte mandate, atat functia de antrenor principal, cat si de secund.

NewsIn


Ion Marin isi reziliaza contractul si va parasi si functia de director tehnic