Farul Constanta

Ion Marin: "Echipa Farul este pregatita pentru retur"

Antrenorul echipei Farul Constanta, Ion Marin, s-a declarat multumit de stagiul de pregatire efectuat de formatia sa in Antalya, afirmand ca jucatorii sunt pregatiti pentru cea de-a doua parte a campionatului.
 "Consider ca echipa este pregatita pentru returul acestui sezon. Lotul este mai unit fata de prima parte a campionatului. Am devenit mai rapizi, mai obraznici. Acest sistem 4-4-2 ne aduce mai aproape de poarta si in plus am reusit sa echilibram si sistemul defensiv. Avem un joc rapid, bazat pe pressing. Cei care au revenit in aceasta pauza la echipa, Matel, Pantelie, Nanu, Larie, au crescut foarte mult, suntem multumiti de ei si si-au depus candidatura pentru un loc de titular“, a declarat  Ion Marin.

Tehnicianul Farului se confrunta si cu unele probleme de lot, mijlocasul Ben Teekloh urmand sa fie indisponibil trei saptamani, din cauza unei intinderi musculare. De asemenea, Gerlem si Rastovac sunt accidentati, insa cu sanse mari de a fi recuperati pana la primul meci cu Gloria Buzau.

Mediafax


Ion Marin: "Echipa Farul este pregatita pentru retur"