Farul Constanta

Hagi si Becali din nou la cutite

Sursă foto: https://www.farulconstanta.com/

Gheorghe Hagi a reactionat la putine ore dupa ce Gigi Becali dezvaluia cum in 2013 in mod intentionat a trimis in teren o echipa care sa faca figuratie la un meci cu Viitorul in Ghencea, partida pierduta atunci de Steaua, cu 2-5.

“Doresc sa clarific public, inca o data, asa cum am facut-o si in alte randuri, ca intre mine si Gigi Becali sau intre reprezentantii celor doua cluburi nu a existat niciodata si va asigur ca nu va exista nici in viitor absolut nicio discutie care sa afecteze integritatea competitiei.

“Gigi Becali a demonstrat, inca o data, ca nu stie sa piarda. In sport exista mereu un invingator si un invins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare. Toate meciurile trebuie castigate numai pe teren.

“In rest, tot ce s-a scris si s-a vorbit despre acest subiect sunt numai speculatii”, a transmis Gheorghe Hagi prin intermediul unui comunicat.

Gigi Becali a amintit de episodul din 2013 pentru a face legatura cu ce s-a intamplat acum la partida dintre FCSB si FC Voluntari, cand finul sau Florin Pandele nu a luat masurile necesare pentru ca FCSB sa nu se incurce cu ilfovenii, asa cum se face intre nas si fin, dupa cum a sugerat patronul celor de la FCSB.



Hagi si Becali din nou la cutite