Farul Constanta

Gheorghe Hagi dupa sase ani alaturi de noua echipa Farul: “Trebuie sa devenim o forta”

Sursă foto: https://www.farulconstanta.com/

In vara Viitorul si Farul au facut ceea ce Gheorghe Hagi a numit “unire”, iar dupa ultima etapa din 2021 fostul mare international a tras linie si a oferit primele concluzii cu privire la noul proiect de la Constanta.

“Sunt sase luni in care am muncit bine. Nu am fost constanti, dar am jucat un fotbal bun, am progresat mult. Mai trebuie sa fim mult mai concreti in fata portii. Nu ma incanta ca avem cea mai buna defensiva, stiu ca am fundasi buni, dar trebuie sa marcam mai multe goluri. Cred ca meritam sa avem mai multe goluri.

“Avem foarte multe probleme de facut, avem de dezvoltat, atat infrastructura, echipa, ca sa avem mentalitate, sa cream o mentalitate, sa ne unim si mai mult, toata lumea, cu toti partenerii pe care ii avem, sa fim cat mai multi. Suntem echipa Dobrogei, a Constantei si trebuie sa devenim o putere, sa ne dezvoltam cat mai mult. Vrem sa avem cea mai frumoasa baza din Romania, noua, facuta de arhitect, la nivel european”, a declarat Gheorghe Hagi dupa ultimul meci sustinut de Farul in 2021.

Echipa constanteana a castigat cu 2-0 in fata lui Dinamo, in Stefan cel Mare, prin golurile marcate de Jefte Betancor si George Ganea.



Gheorghe Hagi dupa sase ani alaturi de noua echipa Farul: “Trebuie sa devenim o forta”