Farul Constanta

Gheorghe Hagi, declaratie manifest dupa meciul cu Voluntari: "Trebuie sa iesim toti in strada?"

Sursă foto: https://www.farulconstanta.com

Farul Constanta a ajuns pe primul loc in Liga 1 dupa primele sase etape, dar antrenorul Gheorghe Hagi nu se multumeste cu atat.

Fostul mare international solicita implicarea statului prin modificarea cadrului legal care sa aduca mai multa implicare a companiilor multinationale in sport.

"Speram ca si cei de sus sa inteleaga ca trebuie sa vina cu o facilitate, o lege buna, care sa aduca parteneri buni si sa dea stabilitate pe termen mediu si lung. Altfel, traiam de azi pe maine.

"Trebuie sa iesim toti pe strada sa dea o lege sa se implice multinationale? Multinationalele trebuie sa resusciteze sportul romanesc, nu Primaria, nu Consiliul Local. Acestea trebuie sa faca infrastructura si sa renoveze tot ceea ce a lasat fostul regim in 1990. Daca vrem sa ne mai batem cu vecinii. Daca nu, ramanem in spate.

"Democratia e bazata pe firme. Societatile care fac miliarde in Romania sa vina sa cumpere cluburi, sa faca bugete foarte mari pentru ca produc bani in Romania. Nu suntem doar o tara de consum. Sa faca Guvernul o lege: 1, 2 sau 3% din cifra de afaceri, sa implice multinationalele", a declarat Hagi intr-o conferinta de presa.



Gheorghe Hagi, declaratie manifest dupa meciul cu Voluntari: "Trebuie sa iesim toti in strada?"